Sunday, January 30, 2011

Bjaaland i mål !

Og her er tallenes klare tale:

352. KALLAAK Torfinn 1960 NOR-JAR NORVEGIA 4:31.55,4 1:15.17,1 (2731) 70km M 1557.

Thursday, January 27, 2011

Husk julebordet !

Onsdag 2. februar fra kl 18 samles prestasjonsgruppen for litt styrketrening, tett etterfulgt av inntak av B-vitaminer og bejubling av Bjaaland som går Marcialonga ihelgen. Vi ønsker han lykke til !



Wed Feb 2 18:00 – 23:00 (CET)

Wednesday, January 26, 2011

Bjaaland i rute

Sterk innsats av vår man i årets Vester-Gyllen.

     67 Torfinn Kallåk M51-55 Lundin 1960 28302 02:55:36

Prestasjonsgruppen gratulerer !

Tuesday, January 25, 2011

Sesongens første klister tur !

Alle untatt Bjaaland hadde lagt på klister denne kvelden. Men som Bjaaland sa : "jeg trenger staketrening". Det ble ekstra god stemning i prestasjonsgruppen da vi kom frem til Kobberhaughytta og fant rester etter dagens kakebakst i selvbetjeningshytta.

Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Monday, January 17, 2011


Vi utsetter julebordet i to uker til ondag 2. februar. Prestasjonsgruppen gjør dette for å kunne gi Bjaaland en maksimal oppkjøring til Marcialonga.

Entreprenøren på snørra

Entreprenøren pådro seg et blåmerke av gammelt godt merke etter det mislykkete hoppet på onsdag. Det står etter forholdene bra til med denne unge lovende skiløperen og heldigvis gikk det bra med de nye skiene. Vi ønsker god bedring.

Oppkjøringen er i gang !

Bjaaland er hissig på grøten og bød opp til skitur lørdag ettermiddag (kveld) som ledd i oppkjøringen til Marcialonga. Det skulle bare være en kjapp tur inn til Kikkut, men den gang ei. Tett snøvær gjorde dette til en "god" men lang treningsøkt, hvorpå vi ble oppfordret til å spise middag på Kikkut ;-)

Nytt på utstysfronten !

Det ble en kveld preget av mye utstyrsprat (som vanlig) da både Entreprenøren og Bjaaland stilte med nye ski.

Etter flere sjokkerende møter med tildels kunnskapsløse butikkmedarbeidere / skiselgere fikk Entreprenøren endelig kontakt med Alexander hos Anton på Skøyen som kunne levere et par Fischer SCS klasse 46. Det var mye "god dag man økseskaft" sier vår man fra Ullensaker.

Bjaaland tok oss med på "god turen" rundt på Fossumlandet og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Thursday, January 6, 2011

Skitur tross uvær.

Prestasjonsgruppen viste nok en gang karakter og trosset snøværet denne kvelden. Nysnøen bydde på utfordringer, men verst gikk det likevel ut over utstyret denne kvelden.

Men her viste prestasjonsgruppen sin styrke og det stod ikke på kjøpsanbefalinger omkring nytt utstyr. Konklusjonen må være at vi har mye og se frem til i 2011 angående nytt utstyr.



Ellers var vi så heldige å få besøk av Raketten fra Tråkka denne kvelden. Som gammel friidrettsmann tok han raskt teten og seiler opp som en het kandidat til å bli Årets Rookie i prestasjonsgruppen.

Selv om enkelte gikk på full mage og tomt hode var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

Julebord i Prestasjonsgruppen !

Tidspunktetet er onsdag 19. januar klokken 18:00. Vi starter med en lett treningsrunde i styrkerommet til Forvalteren. Dernest forflytter vi oss til et av byens etablissementer (i nærmiljø) for påfyll av B-vitaminer.



Forfall bør begrunnes svært godt, med melding fra foresatte.

Tuesday, January 4, 2011

Ny sesong og nye muligheter !

Redaksjonen vil benytte anledningen til å ønske alle i prestasjonsgruppen et riktig godt nytt år. 2011 er her og sesongens høydepunkter nærmer seg med stormskritt. Vi starter året med oppmøte i G5 kl 20:30.

Losen har noen planer omkring turen og stikkord for kvelden er, vestsiden av Sognsvann, Hjulsporet, Aurtjern, Kobberhaughytta, hvorpå vi gjør kål på restene fra dagens bakst. Alternativt kan vi gå via Bjørnsjø helvete til Kobberhaughytta om det er interesse for det.

Nytt på utstysfronten !

Bjaaland har tydeligvis vært snill gutt i år, fordi julaften kom nissen med et par nye Madshus ski. Fra ubekreftet hold meldes det at det ikke skal stå på utstyret når Bjaaland reiser til Predazzo og Italia for å delta i årets Marcialonga.

Mykje bys !

Bjaaland og Losen var på "årets" første skitur i går kveld og kveldens samtaleemne var bys. Etter "stormens" herjinger i romjulen var det som å gå tur i skogen en fin høstdag. Men alle var enige om at det hadde vært en fin tur.